Jeugdcarnaval

Tijdens de carnavalsdagen wordt er natuurlijk ook aan de jeugd gedacht.

Voor de allerkleinste jeugd is er tijdens de carnaval op maandag –en dinsdag ochtend in d’n Oesterham het Peuter, Kleuter –en Kienderbal. Kijk in het programma voor de juiste aanvangstijden.

Voor de jeugd vanaf groep 5 van de basisschool is er op vrijdag, zaterdag en maandagavond een jeugdbal in d’n Oesterham. Op dinsdagmiddag zal de afsluiting van de jeugdcarnaval plaats vinden in de Oesterham. Kijk in het programma voor de juiste aanvangstijden.

Entree prijs voor de Jeugdbals is €2,-. Voor de Peuterbals is dit €2,- (Volwassenen betalen bij de peuterbals geen entree). Voor zowel de Jeugdbals als de Peuterbals zijn er Passe-partouts te koop. Deze kosten voor de Jeugdbals €5,- en geven recht op toegang voor de zaterdag, zondag en de maandag. Een passe-partout voor de Peuterbals kosten €3,- en geven recht op toegang op de maandag en dinsdag ochtend.

Passe-partouts worden verkocht op de vrijdag voor de start van de carnaval en aan de kassa. Kijk in het programma voor de tijden van de voorverkoop. Entree prijs voor het jeugdprinsenbal is €3,- Hier betalen ook volwassenen entree, lidmaatschap van CV de Karklingels is hiervoor niet geldig.

Het Jeugdprinsenbal is toegankelijk voor alle jeugd.